Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 21, 2006

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Chqwakeboarder (chqwakeboarder)      Join Date: May 2006       06-01-2006, 7:14 PM Reply   
We are using Babe's Boot Butter (or somethin like it) and the binding blaster is not pumpin. I know the pump is on (by the sound) and there is nothin stuck in the line. So why isn't the thing workin? Peace
Old    Delta Force (wakebordr11)      Join Date: May 2001       06-01-2006, 8:30 PM Reply   
is it primed? unfamiliar with the binding blaster but if you emptied it... it may not prime itself as pumping lube is a lil different than pumping/sucking water... in order to prime I guess ya gotta provide some suction to the outlet tube... just dont get any in your mouth hhaha
Old    John (nuts4water)      Join Date: Dec 2005       06-02-2006, 10:30 AM Reply   
Most likely the seals are bad in the pump. I have had to replace my pumps twice in the last three years. The pump would pump water when I was trying to clean it out but it would not pump the soap.
Old    Chqwakeboarder (chqwakeboarder)      Join Date: May 2006       06-02-2006, 12:59 PM Reply   
John, mine will also pump water, but not soap. So, I have to replace the pump?
Old    Jason Buffalow (buffalow)      Join Date: Apr 2002       06-02-2006, 1:13 PM Reply   
Switch over to the Newt Shooter!
Old    Jason Buffalow (buffalow)      Join Date: Apr 2002       06-02-2006, 1:14 PM Reply   
Switch to the Newt Shooter and no replacment pump necessary!
Old    C.I.E..... Evan (guido)      Join Date: Jul 2002       06-02-2006, 2:39 PM Reply   
Better yet, get some CWB hingetech bindings and you'll never need lube again...

Sorry, hi-jack over.
Old    John (nuts4water)      Join Date: Dec 2005       06-02-2006, 5:11 PM Reply   
Yup, the pump needs to be replaced. If your boat dealer is nice he may warranty the pump for you. Mine did!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:59 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us