Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through May 04, 2005

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Patt Smulsky (p_e_ski)      Join Date: Jul 2004       04-19-2005, 8:47 PM Reply   
Pulled boat out of garage for first time this season. Ran everything that I could run. Terrible from driveshaft when boat was put in gear on flusher. Is this because the packing gland has dried during storage? If so, will the noise go away when boat is launched and the gland gets saturated again? This is my first unwinterizing of this boat so it is all new to me. Thanks.....
Old    walt            04-19-2005, 8:54 PM Reply   
Patt, It's a bad idea to put the boat in gear when it's out of the water. Water acts as a lube for the packing so what you heard was the shaft squealing from running it dry..
Old    Patt Smulsky (p_e_ski)      Join Date: Jul 2004       04-19-2005, 9:03 PM Reply   
Thanks Walt, I hope that's all it is. I just put it in gear quick enough to make sure both F and R work before hittin the water. I'd hate to get out there and find out it wasn't working. Now all we need is some warmer weather to heat up the river.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:48 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us