Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through March 15, 2005

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (thor)      Join Date: Oct 2001       03-10-2005, 4:22 PM Reply   
Have any other 2001 SangAir owners had problems with the internal ballast system not priming? Have you had any problems with the tanks draining when under way?

I've had nothing but problems with the dual tanks beneath the back seat, and I was hoping someone might have some insight to any similar problems they've been having.

While on the topic of internal ballast, has anyone ever attempted to put additional internal ballast in one of these boats versus having 1500 lbs of fat sacs laying all over the floor of the boat.

I'd prefer not to use lead and have to trailer it with me where ever I go.

Thanks for any input.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 9:19 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us