Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through July 08, 2003

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (fox)      Join Date: Jul 2002       06-23-2003, 8:29 AM Reply   
I have a 351 PCM in my 92 Nauti. It's carbed but has electronic ignition, knock sensors and the like. It ran great when I put it away last season. This season it runs like crap. It will idle well, though a bit fast at about 1000rpm. I've slowed it down, but it labors kinda hard starting at 750rpm. The real surprise was at about 3000rpm, it backfires through the carb and sputters and wheazes. If I back down to under 3K it is fine again. Also, when trying to pull a boarder, it coughed and sputtered the whole time. The only things I have done, were to replace the plugs, the impeller, the thermostat, and the plug wires. I've already replaced the gaskets on the carb, and the power valve. Nothing really seems to be working well. Any thoughts?

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:52 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us