Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through July 08, 2003

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    nectar75            05-23-2003, 12:13 PM Reply   
Has anyone had any problems with there PP? The one on our 02 X-Star just went out. The up arrow key will not work anymore. When you place the shifter in neutral and then hit the up arrow key to tell it that it is in neutral it will not work. The button doesnt even beep anymore. Anyone else had this problem?
Old    Ryan Bush (ryanbush11)      Join Date: May 2003       05-23-2003, 2:19 PM Reply   
they had to replace the module on my 02 x star last summer, i forgot what the symptoms were
Old    Jeff Reese (jeffr)      Join Date: May 2002       05-23-2003, 3:22 PM Reply   
Call PP... Sounds like they are good about trouble shooting. Or do it like the old days.... and just drive the boat.

Good luck.
try...
Phone (902) 468-2150
techsupport@perfectpass.com

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:00 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us