Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (yodd_tost)      Join Date: Aug 2007       07-08-2014, 7:22 AM Reply   
I got a 04 Tige 24v w/ the us marine 375hp 6L with closed cooling. I took it out a couple weeks ago we surfed and played around for 3 hrs or so and it seemed to be running fine. At the end of the session I was going about 20mph and went to get it up to 30mph and I had nothing. zero power. The boat would go in gear but I had no power. Went home and discovered thru WW that the knob on the PP had come loose. Got it tightened back up and we went out this last weekend. We started to go and I could only get the boat up the maybe 18mph max, you could tell there was something wrong so I check the PP knob(seemed good) and we fiddled with it for a while. There was a what sounded like the motor was missing and had a little popping when being labored. Since we couldn't get to wakeboard speeds we decided to fill the tanks and surf. We did that and start going It was starting to labor more and sound like it was starving for gas and miss firing/popping. So we shut her down, emptied the tanks, I let my kids swim for 15 min or so and we start back to the dock. We started going back and all of a sudden I had great throttle response, I got it going to 40mph and was very confused. Brought it back to a stop and started going again and everything was working fine. We boarded and surf without issue for the next 3-4hrs. So my question is as I pack for a week of camping/boating, is the boat fixed, what could of been the problem? Is there still an underlying problem? My buddies and I were thinkin I run some fuel or injector cleaner thru it? Any help would be appreciated.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:37 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us