Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (OnlyButter)      Join Date: Oct 2011       05-29-2014, 12:03 PM Reply   
Got a MB QUART WM1-CD head unit with Front and Rear RCA line outs. My amp is 800watts, 4 channels and I am trying to push 6 Exile SX65Ms. When I plug the Rear line out into the amp Rear RCA connectors, the volume is incredibly loud, even though the head unit volume is only set to 2 on the head unit. I have the gain level on the Rear channel of the amp set to the bare minimum, and its still way too loud. What might cause this?
Attached Images
File Type: pdf Y23WK2888uU8Z0d4N454m25PEj98065t 27.pdf (48.2 KB, 52 views)
File Type: pdf Y23WK2888uU8Z0d4N454m25PEj98065t 28.pdf (45.8 KB, 50 views)

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:49 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us