Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Video and Photography

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (W5)      Join Date: Apr 2013       03-18-2014, 9:33 AM Reply   
So I'm back to trying to eliminate engine noise from my in boat, tower, and perfect pass beeper/speaker. Last year, I couldn't figure out the problem. I ran new grounds directly to the battery from the HU and EQ. Didn't work. I played my ipod directly to the amps, no noise. I was thinking of running power and ground directly from one of my amps to a relay and using the existing stereo power to close the relay. I would run HU, EQ, and perfect pass to the relay. Would this work? I was also thinking of re-grounding the distribution block....

Thanks!

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 9:12 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us