Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (ed_g)      Join Date: Nov 2005       10-13-2013, 2:24 AM Reply   
Prior to having my boat serviced for a cracked exhaust manifold, my dash power and radio, etc where powered thru the circuit breakers, ignition AND Perko switch.

While on the lake, I discovered that everything on the dash, including radio is now working totally different, than when the boat was taken in for service.

The Perko does control the starter correctly, boat will start on "1", "2" and "all" positions as expected.

BUT after service, everything on the dash now has power to it... even when the key is out of the ignition. It is now all powered from the circuit breakers and not going thru the perko

I used to have to put the ignition on "accessory" mode to play the radio. I liked this.

any idea what they possibly could have done to change the way it was??


oh, and the bilge pump isn't working now, but I'm not sure if that is related.

Last edited by ed_g; 10-13-2013 at 2:33 AM. Reason: typo

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:13 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us