Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (jonblarc7)      Join Date: Jul 2006       07-23-2013, 7:23 AM Reply   
Might be a stupid question but the stock set up on my interior speakers is all six of them are running off the head unit. Would that cause the whole system to clip when you turn up the volume.

My problem is just installed my REV 10s and I tried tuning for a while last week until I ran out of time. So yesterday I go back to finish dialing them in(with out recharging the battery) and now instead of being able to turn the volume up to 30 (it goes to 35) it cuts out at 22 or 23 now.

I know it could be a bunch of things but I would think since its cutting out both amps its probably the head unit trying to push six speakers.

Would it help to disconnect the bow speakers for now until we close on our new house. Then I can buy a one more amp for the sub and run the interior off the kenwood that runs the sub now.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:25 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us