Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (cibolasam)      Join Date: Jun 2010       07-08-2013, 10:54 AM Reply   
Hello all,
I am experiencing a slight hiss through my inboat speakers and tower (Rev 10s). The deck I believe puts out 4V to a WS420. After doing some research I see others are having this problem also and installed a line driver between the deck and EQ and this took care of the problem along with also making the overall system sound better. I think I have narrowed it down to either the Audio Control Overdrive Plus or the Arc Audio ALD. If anyone has any imput on this I would appreciate it, I want to make the best decision and only do this once.
Thanks

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 2:12 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us