Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (TNWake)      Join Date: May 2013       06-17-2013, 10:42 AM Reply   
I'm running two XS-650 on a clarion xr2410 (bridged 100W RMSx2). Right now I'm running a HPF with X-over at about 100 hz on the amp and gains only set about 25%. When I turn the head unit to about 60% power the speakers will turn off but the amp's power protect light stays blue when louder/bassy parts of the song come on. When I run a test tone (1 kHz sine wave) the power protect red light will come on if I turn gains past 25% typically, though they don't shut off. I turned head unit bass down but that didn't help. All speaker connections are good (measuring 3.9 ohm) across wires by the amp. I'm sort of lost now--any advice?

Thanks

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:26 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us