Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (bass10after)      Join Date: Feb 2010       03-30-2013, 7:04 PM Reply   
My swivel mounts have been a sore spot in an otherwise amazing speaker. First the wiring on the the clamps were glued differently, one with what looks like hot glue and one with a black adhesive. When i took the speaker down from the clamp the wires came with it and were hanging from the tower and i had to macgyver back together (the hot glue clamp failed). Next the fork design stripped the mounting clamp out as well as the actual allen screw today. I'm tightening by hand with an allen wrench, not a power tool and it completely destroyed the screw and the threads in the clamp too. I was cautious because of the tendency for stainless to gall, but it still bit the dust. I've only taken the speakers down once and tried putting them back on for the first time today since the install.. I can't imagine these lasting an entire season. They seemed super tight and difficult to thread right out of the box. Has anyone else had a problem or am I just that unlucky? It just happened today so i'll contact ws monday and hope for the best.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:27 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us