Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (iShredSAN)      Join Date: Apr 2012       02-05-2013, 9:08 AM Reply   
I recently decided to re-finish my swim platform. I bought the West Marine Teak kit which included the cleaner & brightener, and the teak oil. I followed the instructions and used some other info I found on here and another site. I applied the first coat, let it soak for 24 hrs then reapplied a second coat. My main concern is now that it has been about two weeks and seems "dry" it looks to have a white "film" on it (see pics, first one is right after the oil was applied, the second two are now). I believe this is the excess oil that dried? I can kind of scrape it off with my finger nail but wondering id this is normal, if there is something else I need to treat it with or do to take that off, or after the water and traffic hit it this summer it will be normal again? Thanks in advance...
Attached Images
   

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:15 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us