Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (blaze5012)      Join Date: Aug 2010       12-24-2012, 9:42 AM Reply   
I have a dual batter setup in my supra with them connected in parallel to a perko dual battery switch and had to replace a battery. I accidentally hooked up the two batteries in series and doubled the voltage to 24. I even started and ran the boat for a couple hours before I caught my mistake. I rewired it and it is correct now, but I am not sure if I messed anything up or not by running at double the voltage. There was a bit of a whine coming from the engine bay and the engine temp ran a bit high but other than that, I did not notice anything when running at 24 volts. Can anyone think of anything that would have been ruined from my mistake?

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:29 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us