Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Non-Wakeboarding Discussion

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (tings00)      Join Date: Aug 2005       09-19-2012, 10:46 AM Reply   
I thought I would try this on here and see if any of the computer whiz's out there could help me.


I have a toshiba satellite a505-s6980 laptop with windows 7 64bit. I just did a windows recovery after installing a new hard drive. I ran into a bunch of problems with drivers. I found instructions to install Intel Rapid Storage Technology in order to update windows and the drivers. The main drivers effected were display, internet and sound.

I was able to get all the driver errors taken care of and was able to update everything. My only problem now is that I still have no sound. The sound bar shows movement when playing a song and i can get sound through headphones, but can not figure out how to get it through the speakers. I had no problems with sound before the windows recovery. Any advice. I have tried to uninstall the drivers and re-install them.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 10:22 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us