Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Non-Wakeboarding Discussion

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (wakerider42)      Join Date: May 2002       09-08-2012, 8:29 AM Reply   
Hey guys,

Man I haven't been on here in forever! Living down in Costa Rica still, haven't been out to Sander's place yet, but I think we're going to at some point. Miss my loaded down Malibu VLX rocking the backwater at Canyon Lake!!

Anyway, my 2009 Hyundai Tucson 2.0L gas car is sucking crap on power. I posted a detailed thread on www.hyundai-forums.com, but no replies. This is not really a Hyundai-specific problem, so I was wondering if you guys have any good experience with a general automotive forum where I could get some help. I might get better activity there.

Hope all is good in the WW community.

Thanks a lot.

Later,
Danny Simon

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:46 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us