Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (maxx_wake)      Join Date: Sep 2003       07-29-2012, 8:31 PM Reply   
The gt40 in my Supra is having an intermittent issue where as soon as it starts it will rev up to around 1500 rpm, then drop down to a few hundred rpm. It will cycle this pattern a couple of times and then it usually levels out and runs fine. It usually never happens on the first start of the day but only after it has been run for a little while and then shut off and allowed to sit for a few minutes. I have already replaced the low pressure fuel pump and both relays because I thought they were the problem but no luck. Any ideas?

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:57 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us