Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (stang_killa_ss)      Join Date: Jan 2010       06-01-2012, 7:40 PM Reply   
boat has seperate jabsco reversable pumps for each sack.
started almost two weeks ago, the center/ski locker pump after a day of riding id go to drain, and it would drain part then stop. or not start at all. or run for 2-10 seconds then stop. but if you would wait 2-10 minutes it would work fine and drain.

following trips it got more frequent. again end of the day draining. wouldnt work at all (light on switch would be on though), but if youd wait a bit it would work. last time out it wouldnt drain even after waiting. well i gave up and headed back to dock, then while waiting on the trailer, hit the drain switch and it worked.

well today, go out and at the begining this time, tryed to fill. it wouldnt come on. tried several times threwout the night never would come on. once maybe for 1 second, then quit.

any ideas? without it going out completely its gonna be really hard to diagnose.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:47 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us