Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (ccripps)      Join Date: Oct 2003       05-23-2012, 5:31 PM Reply   
So I just replace the Impellar, Started the boat using a Fake a lake I noticed there is very little water coming out the Exhaust.

Then it starts to heat up, If Rev it up it seems to Cool down. I rev it up and water is coming out with steam

Also there seems to be alot of Steam coming out of the Exhaust and the manfoldsare much hot then I remember. I basicly burned my hand when i touch the top of one of them.


So I start pulling hoses. The hoses that go to the Bottom of the Exhaust manfold has alot of Brown scale in it??.

I cleaned that out.

The hose come from the Top doesn't seem to be Hot and there is no water in it ( or very little ) when I take it off.

So could the be a Clogged thermostat ( i hope) or a Clogged exhaust manafold??

Enginer is a 2008 5.7 Black Scorpion with 190 hours.


Any help would be better. suppose the be leaving for a trip next Tuesday


Chris
Any Ideas is some I can Take apart to Check??

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:51 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us