Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (rmotoxxx711)      Join Date: Oct 2008       02-17-2012, 9:22 AM Reply   
Whats up guys,

I know a lot of people have old style SAN 210s or have had them so im looking for help on an motor problem...
My driver started the boat yesterday to pull me for my second set and the boat had a very irregular idle (up and down uo and down, almost like a hot rod with a gnarly cam on it) to the point where it shut off and then he re-started it and pulled me , runs fine past idle

Was told maybe the Throttle Positioning Sensor needs replaced, fuel is only 2 weeks old at most and sparkplugs changed regularly. Figure someone has ran into this before...

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:06 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us