Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Justin Rhodehouse (jrhodeho)      Join Date: May 2010       07-11-2011, 7:14 AM Reply   
Hello,

I have a 1999 Centurion Elite V-Drive and was on the lake yesterday. My question is during the middle of the day we were boarding and all the sudden I had a loss of power. It idled fine but would bogg down when taking off. I thought maybe I fouled a plug or injectector issue. After running it at half throttle for about 5 minutes it started running fine again and ran fine the rest of the day. Any ideas?

Thanks,
Justin
Old    Tommy Boy (twelve02)      Join Date: Aug 2010       07-11-2011, 11:17 AM Reply   
Are you carbed or fuel injectioned? Sometimes if a carbed boat sits for a while, the carb can get a little dirty and gummed up. Sometimes they act like yours did and will get clogged and then pass whatever residue might be built up.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:29 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us