Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Cyle Coatney (01centurion)      Join Date: Jun 2010       04-10-2011, 8:25 PM Reply   
i have an 01 skin centurion an with the bilge pump switch off once i turn the batteries on the pump kicks on.. i try to over ride it with the switch but it does not shut it off.. anyone ever have this happen or have any ideas? im thinking if there is some kinda float that it might be stuck...
thanks
Old    Sparky Jay (wake_upppp)      Join Date: Nov 2003       04-10-2011, 10:28 PM Reply   
If it is an automatic bilge pump with a float then most likely yes the float is stuck.
Old    KStateAlumni (bbeach)      Join Date: Jul 2002       04-11-2011, 7:37 AM Reply   
is your plug in?! haha
Old    JS (dreamer)      Join Date: Nov 2008       04-11-2011, 7:40 AM Reply   
Give it a tap with a hammer or something. The float is probably stuck. That happened on my enzo once and a quick little tap did the trick
Old    Nacho (denverd1)      Join Date: May 2004       04-11-2011, 1:45 PM Reply   
Does it have 'on' and 'auto'? I'd prolly replace it anyway. Something's causing it to stick and I wouldn't trust the pump going forward. 30 bucks or so should get u going and would be cheap peace of mind.
Old    Stephen Chavez (wakeboard247)      Join Date: Feb 2011       04-11-2011, 2:11 PM Reply   
Sounds like the float is stuck. The same thing happened on my malibu. Take it apart, clean it and put it back together. Should work like new after that......and will save you a little coin (the pump I cleaned was 2 years ago and its still going strong).

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 10:47 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us