Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Non-Wakeboarding Discussion

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (crracer)      Join Date: Nov 2003       09-20-2010, 9:41 AM Reply   
Hey Guys
*When I was at the pala motocross national...my generator ran without issues thur and fri. However sat afternoon we fired it up to run the ac and after 20 mins the thing shut itself off. I initially thought no biggie I probably am at a 1/4 tank of fuel which is where it usually will shut the generator off....not the case I checked it and had a half tank. *I went out inspected it, the air filter was clean the oil level appeared correct...when I prime it the fuel pump sounds a bit odd almost as if it's not getting a good prime initially but then sounds like it's pushing fuel (after 1-2 seconds) when I go to start it after that it tried to fire with a lil more rumble than if I don't prime it but still will not fire. I have an appt at the service shop on wed but id really like to avoid that expensive deal if I could.

It's a 2004 onan 4500 (green)
My motorhome is an 04 Winnebago itasca with no fueling station

Thanks for any help gang
CR

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 6:27 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us