Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (bcrider)      Join Date: Apr 2006       07-28-2010, 1:23 PM Reply   
I have 2 sets of Tower lights ( front & back facing) the front ones weren't working so I started checking everything.
Ground is good to relay
relay is switching, toggle switch itself is fine
all connections are solid
Ground from switch is good
cable from switch to thru hull is fine and attached

The only thing I have left to check is that maybe the cable within the tower has a warn spot that is arching to the tower itself causing the fuse to blow or the connection from the light bar to the tower cable isn't good but that shouldn't make a difference. My only other thought is maybe the thru hull is bad. Other then that I am at a loss of what the issue could be. Both sets of lights pull power from the same place and are both grounded in the same place or are connected in line.

Any suggestions?

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 7:01 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us