Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Nathan (nathan1pure)      Join Date: Mar 2006       07-06-2010, 12:17 PM Reply   
Hey Guys,

My stereo keeps cutting off and I am assuming it is because the fan is no longer blowing??? Is there a way to fix that or buy something to fix it. I know nothing about stereos but I can usually fix things if given the right part etc... Any advice is greatly appreciated.

Thanks,

Nathan
Old    Adam Curtis (acurtis_ttu)      Join Date: May 2004       07-06-2010, 1:08 PM Reply   
what fan? In the amp? headunit?

external fan??
Old    Nathan (nathan1pure)      Join Date: Mar 2006       07-06-2010, 1:23 PM Reply   
It is actually on the AMP itself. It no longer blows when I am running the stereo.
Old    Adam Curtis (acurtis_ttu)      Join Date: May 2004       07-06-2010, 2:45 PM Reply   
u can replace it.

what brand amp? Take the amp casing off and test power to the fan...make sure it's the fan that is not working before you pull it.
Old    Nathan (nathan1pure)      Join Date: Mar 2006       07-06-2010, 2:57 PM Reply   
Not sure the brand, I will pull the cover off and test it. Thanks.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:38 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us