Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (priszkid)      Join Date: Aug 2007       05-15-2010, 12:12 PM Reply   
so i just fired up my boat after being stored all winter (yes winterized). it fired right up, but it began streaming out on both sides of the engine (mercruiser 350 magnum - carb"d) behind the exhaust manifold. it doesnt look like a cracked block as it is happening on both sides in almost the same place. no, i didn't forget to put plugs back in, but it seems that there could be a gasket that needs replacing maybe??? please let me know any thoughts- thanks!

Last edited by priszkid; 05-15-2010 at 12:14 PM.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:18 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us