Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (ship_of_fools)      Join Date: Sep 2007       11-03-2009, 7:47 PM Reply   
I just installed a Clarion EQS 746 and now I have a pop in my speakers when I hit the trim button.

I have all the stereo equipment running on it's own battery and everything is grounded back to that battery.

The RCA's cables are not ran by any power wires.

The pop may have been there before the EQ but, if it was, it was definitely much quieter. I do not recall ever hearing it before but I pulled the RCA's from the EQ and went back to the amps from the HU and there was a slight noise when I hit the trim (but I did leave the power, remote power and ground still going to the EQ)

Any ideas on how to eliminate this?

Thanks

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 8:22 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us