Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through May 29, 2009

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (tl_hereford)      Join Date: Nov 2008       05-24-2009, 6:08 AM Reply   
I have a 2000 Supra Launch with a 325 Indmar assault. Motor runs great until I slam it with sacs. Around 2.5k of ballast and the motor will not go over 3500RPM with the throttle to the floor. So I turn the boat off and kill the master power switch to cut all the juice from the batteries. Start the boat back up minus a 250# sac and she runs like a champ. I dont get it? Even if I needed to reprop the motor is still going into a "protection" mode. Any ideas? I had all the filters and fluids changed about 30 hrs ago so I should be good on that.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 8:20 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us