Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through March 18, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Tampa Wake (tampawake)      Join Date: Mar 2008       02-17-2009, 2:24 PM Reply   
I may have a bad ballast pump my dealer took it out it ran fine. If its bad how hard is it to just replace the pump with a new one. I have an 02 X Star.
Old    Bobby Smith (maxwake)      Join Date: Dec 2008       02-27-2009, 8:51 PM Reply   
If it is a jabsco pump it might just be the impellers. The new yellow impellers are a major improvement. There is also another trick to these pumps, but you have to take them apart. I did it to mine and it made them work well. If not I have some Jabscos I will make you a deal on. Drop me a line at maxwakemaxfun@gmail.com and we can discuss the fix.
Old    Ken Land (bulletlines)      Join Date: Apr 2005       02-28-2009, 7:35 AM Reply   
Replace it with a Rule 205fm Pump: they are dirt cheap and compact.

Ken Land
Bullet Lines
www.bulletlines.com

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:26 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us