Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through April 09, 2008

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (sscott0203)      Join Date: Sep 2007       04-05-2008, 8:42 AM Reply   
So i was running my speaker wire from my cabin speakers to my amp. What i always thought and went by is + is the copper wire - is the silver wire. I almost positive speakers to an amp matter what is + and -. What i noticed is all the speakers are right but the wire runs to a factory plug and then into the back of the head unit and they are all different + going to a - nothing is the same. Correct me if i am wrong but it does matter the i have all the + wires from the speakers to the + inputs of the amp and same with the -

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:01 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us