Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through March 24, 2008

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (wakechic2786)      Join Date: Feb 2008       03-22-2008, 8:00 PM Reply   
}Thanks to everyone who posted about my boat being ok! I changed the impeller and got all of the rubber pieces out! It was about 75 today so I took it out and it ran great!!!! No problems at all!! I got to enjoy my new boat for the first time (when I could get my dad out from behind the wheel) and it was a perfect day! I have tried to post some pics of it on here but everytime I do it says that they are to big. I tried reducing them and it still won't let me! Anyone know what to do?

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:23 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us