Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through February 21, 2008

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Jeremy C. Adams (cal565)      Join Date: Sep 2005       02-20-2008, 3:03 PM Reply   
Ok I have a Sanger V-210 which came with a Sony X-plod radio. I bought a headphone to RCA cable for my I-pod. I plugged the RCA cables into the back of the radio in the "Bus audio in" spots. The problem is I can not get the radio to switch over to auxillary or figure out how to get the I-pod to play through the radio. Can someone please tell me what I am doing wrong.
Old    Kevin R Baugh (krbaugh)      Join Date: Mar 2002       02-20-2008, 4:36 PM Reply   
Those are not Aux input

http://www.mp3car.com/vbulletin/newbie/36889-sony-bus-aux-workaround.html

Do a google search on sony Bus audio in for more info

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:15 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us