Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (jakeeller)      Join Date: Apr 2010       08-05-2012, 8:06 PM Reply   
PLEASE SOMEONE HELP ME OUT!!!!
bought my boat new in 05 and it has never had a single issue until the beginning of this summer when it will pull perfectly fine and randomly die. it goes back to and idle and beeps, turn the key off start it back up and it runs like nothing happened. really wasn't a big deal since it only did it every once in a while until i was pulling a buddy and it died while he was mid raley and he had to do a nice dive to save his face. I've tried a new kill switch and messed with the perfect pass a little but other than that I'm kinda lost. talked to mastercraft and they said to take it up with perfect pass since it only does it while perfect pass is running. perfect pass said i needed to call while i was on the water so they could run me through some tests but said it sounded odd to them too. i haven't been able to get ahold of them while I'm on the water because they're hours and mine don't really work out.

if anyone has any suggestions or ideas please fill me in!!!!!
Old     (spf2275)      Join Date: Mar 2011       08-05-2012, 8:41 PM Reply   
Fuel pump
Old     (spf2275)      Join Date: Mar 2011       08-05-2012, 8:46 PM Reply   
http://www.mastercraft.com/teamtalk/...ad.php?t=25783
Old     (jakeeller)      Join Date: Apr 2010       08-06-2012, 11:52 AM Reply   
see i wondered about the pump as well but since its been doing it for so long and will run perfectly fine without perfect pass do you still think that could be a fuel issue? i also have not had my boat under a half a tank since i changed the fuel pump 3 years ago.
Old     (spf2275)      Join Date: Mar 2011       08-06-2012, 1:32 PM Reply   
If you replaced the module and have put around 300-400 hours since you changed it, yes. I would put your post on Team Talk. You'll get a lot more responses.
Old     (jakeeller)      Join Date: Apr 2010       08-06-2012, 4:03 PM Reply   
thanks for you help joel... much appreciated

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 6:57 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us