Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (jmuthafnp)      Join Date: Feb 2006       07-02-2012, 6:04 AM Reply   
Looking at my VDIG, the display for the starboard ballast has disappeared from the screen, even though ir still dumps and fills. I would assume that this has some sort of sensor on it. Anyone overly familiar with this issue? I have tried resetting everything and still doesn't show up.

Thanks.
Old     (boarditup)      Join Date: Jan 2004       07-02-2012, 7:19 AM Reply   
Likely scum on the sensor, if you leave them full. I had this once and now fill up the ballast with a couple gallons of strong bleach, a touch of dish soap, and tap water at fall layup. I drive the boat on the trailer to the gas station to top off with fuel, and then pump out and add a couple gallons of RV anti-freeze. No problems since. Just have a small tube connected to a funnel and stick in the overflow. Do this outside of the boat and be patient. It is easier on a step ladder so you don't have to hold it higher than shoulder level for so long. It takes a while - be patient.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:17 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us