Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (WakeDirt)      Join Date: Jun 2011       05-16-2012, 9:34 PM Reply   
Ok, so i was out last friday, i dont think its the pump's impellar, or the pump at all is the problem. I have cold water with good pressure, and hot side has ok pressure, but will not get hot or warm at all? Yes the boat is on and warmed up, tried it at 1200rpms, and nothing, not even after a few minutes......any ideas?
MB Sports Team23 2006
Old     (azeus17)      Join Date: Feb 2010       05-17-2012, 6:39 AM Reply   
Is the hot water hose connected to the block? I am not a shower expert, but the way you explain no pressure and no heat makes it sound like you are missing the hot water source all together.
Old     (WakeDirt)      Join Date: Jun 2011       05-17-2012, 7:11 PM Reply   
Ya I have a PCM 6.0 ZR^ with the heat exchanger, thats where the red hose is connected
Old     (wakebrdjay)      Join Date: Apr 2008       05-17-2012, 7:22 PM Reply   
Is the engine temp getting up to where it normally is? Possibly the thermostat stuck open?
Old    9Drozd            05-17-2012, 7:29 PM Reply   
My guess would be the opening to the fitting coming from the drain hole on the block has a little bit of rust covering it up. Take the fitting out from the block and if water comes out, check your fitting and line. if water does NOT come out, take a piece of wire and clean the drain hole out. Put a sealer back on your fittings threads and be on your way.
Old     (WakeDirt)      Join Date: Jun 2011       05-17-2012, 8:33 PM Reply   
I can blow water through it, back into the line. There doesnt seem to be a blockage???
Old     (greg2)      Join Date: May 2002       05-18-2012, 6:35 PM Reply   
I would clean the screens on the mixing valves...My hot did the same this one time. You could blow air through it, but water would not flow. Ended up being the screen.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 2:31 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us