Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (river_bum)      Join Date: Dec 2008       07-05-2010, 6:27 PM Reply   
my moomba overheated and shut down last week at 190 degres. the sensor does this for safety reasons. I inspected the raw water pump and it looks fine so I replaced the thermostat with a 160 degres thermostat. My temp gauge is reading around 175 to 180 and the safety sensor shot my boat down again. My temp always used to hover around 140. Anybody have any idea what is causing these high temps?
Old     (joesell)      Join Date: Apr 2001       07-05-2010, 6:32 PM Reply   
Bad impeller, Bad water pump, Clogged inlet line? Theres a screen before your tranny cooler, check that too!
Old     (99_slaunch)      Join Date: Oct 2005       07-05-2010, 7:09 PM Reply   
I would check the inlet hose where it hooks to the trans cooler first.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:51 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us