Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (dmontandon)      Join Date: Jul 2006       06-15-2010, 4:35 PM Reply   
Help, the depth gauge says "BAD" however the rest of the multi gauge functions are working properly (air temp, water temp, etc). How can I fix this? I cant see to find any fuse to check between the module and the power... Any ideas guys?
Old     (hatepain)      Join Date: Aug 2006       06-15-2010, 6:26 PM Reply   
Thats not good!
Old     (chestech)      Join Date: Sep 2004       06-15-2010, 7:16 PM Reply   
Wish I had more for you... mine did the same thing the first day out of storage. After a few hours in the water it started working again.
Old     (dmontandon)      Join Date: Jul 2006       06-18-2010, 1:22 PM Reply   
Okay I know folks on here before have had this same prob, help a bro out....
Old     (talltigeguy)      Join Date: Sep 2003       06-18-2010, 5:47 PM Reply   
I have the same problem on my 2006 X45. The guys at Team talk were of no help either. If the guys on the MC website can't give any help, then I think we are hosed with either taking it to the dealer or replacing something myself.

I called the dealership and was told that there were so many things it could be, that they would have to have the boat to troubleshoot it. I was thinking of just replacing the transducer, because that is the most likely problem, but what if something else is the problem? Since the display works, I am hard pressed to beleive it would not work to just replace the transducer.

BTW, my water temp guage has never been accurate...it reads just a little less than air temp...always.

Last edited by talltigeguy; 06-18-2010 at 5:49 PM. Reason: ...

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:18 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us