Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (chasenm)      Join Date: Jul 2009       06-01-2010, 8:23 PM Reply   
Hey guys, my boat engine is a Ford 351 DD with the Holley Carb. Anyway, I took it out to the lake this weekend for the third time this year, the first two times I didn't have any problems but it sat about a month since the last time I went. It started fine, I put it in neutral and warmed it up and it sounded perfect. As soon as I put it in gear and put a load on the engine it wouldn't go above 2500 RPMs or so. It sounded like it was trying to but it would never get there but it only did this when there was a load on it, and it smelled really rich. Any ideas where to start? I'm thinking carb but i've heard it may be the ignition or gas? Any ideas would be great, thanks!
Old     (chris4x4gill2)      Join Date: Sep 2009       06-02-2010, 5:18 AM Reply   
first thing I would do is make sure your getting fire to all cylinders.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:13 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us