Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Website Feedback, Suggestions, Problems, Etc.

Share 
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old     (magic)      Join Date: Mar 2002       03-10-2010, 3:55 PM
I noticed that my GMT offset (US Pacific) is one hour behind. So I see last post of 4:50pm when it's really 3:50pm local time. Like Daylight savings is not in effect, which would only be an issue for a few more days right now.

I went to my profile and checked, I have the correct time zone selected. Thoughts?
Old     (iridelow1998)      Join Date: Jun 2006       03-10-2010, 4:04 PM
I've got the same thing. I guess I'll just ride it out another few days and it should correct itself.
Old     (iridelow1998)      Join Date: Jun 2006       03-10-2010, 4:04 PM
Never mind, I had the problem until this morning but it's all good now.
Old     (wakeworld)      Join Date: Jan 1997       03-10-2010, 4:17 PM
It's a bug. We'll get it fixed next week.
Old     (wakeworld)      Join Date: Jan 1997       03-19-2010, 11:28 AM
This has been fixed. If you have any other issues, post them here: http://www.wakeworld.com/forum/forum...y.php?f=776965

Closed Thread
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:15 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us