Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (evadehickman)      Join Date: Apr 2008       01-23-2010, 9:05 PM Reply   
Not being mechanically inclined, I'd love input on an issue with my engine before I wind up being at the mercy of the mechanic:

Sanger V215
Merc Black Scorpion

Problem is engine is "missing" intermittently, but frequently. It only happens under load - if engine is run disengaged from tranny, it's fine. Pulling up a rider during acceleration and while cruising with rider behind, I can feel/hear frequent "misses". Each time the rpm dips about 100 with the sound.

Boat has 300 hours, have had regular services and oil changes/filter changes. Gas is only about 2 months old, and boat has been run every three weeks or so through winter.

Have never changed distributor cap, not sure about spark plugs - have had a friend propose that as a possible issue.

Thanks for the help!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:08 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us