Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through September 04, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (dfred)      Join Date: Aug 2002       08-25-2009, 2:35 PM Reply   
had an issue this weekend when I would put my 24v in neutral from time to time the engine would idle at 1280, sometimes it would slowly come back down to 890 but a few times I had to turn off the engine and restart to get the idle to reset. I was able to get the idle to come down by engaging it into gear but dont like to do that to the tranny. Anyone experienced this? I recently installed Stargazer, but perfect pass says its not related to their system. I also put on a small prop as an experiment 13.17 x 17 could that have anything to do with it?

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 10:04 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us