Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through July 28, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (oldschoolmalibu)      Join Date: Aug 2007       07-27-2009, 9:56 AM Reply   
I have an 88 Malibu Sunsetter and the lag bolts that hold the motor mounts to the stringers have become loose due to a little rot around them. A local shop filled the holes with a white rubbery solution, but they continue to backout a small bit when I go out on the water. I can screw them back down, but they never tighten, just screw back down. What suggestions do you guys have about what I need to do or have the shop due to make a permanent fix for this? Any suggestions?

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:34 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us