Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 08, 2008

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (ogopogo)      Join Date: May 2005       05-30-2008, 3:59 PM Reply   
I posted in another thread (ECM unit... - loose battery terminal) the problems my boat (06 VLX) was having. It is still bogging down at around 3500rpms after running for about 20 minutes. It will run fine and fast (4000+rpms) for a while the it seems to hit a wall. I had to idle home the other night becuase it was running so poorly.

We had the boat at the dealer today, they ran the computer on it and no problems. They also tried to say that the PP was on and causing the problems. Not true because I was cruising at 40mph+ this week with PP off.

This problem didn't start until we got down to about 30% in the tank. We have put about 25hrs on it this spring but kept the tank full until this week.

Could it be that there is just some crap gas sitting in the bottom of the tank? Going to try and fill it up with premium and injector cleaners.

Any thoughts?...........Thanks.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 8:06 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us