Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through July 21, 2006

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (millerthymes)      Join Date: Apr 2005       07-19-2006, 10:57 PM Reply   
When your impeller shreds does anything else in the water path usually get damaged. Took our boat out for the first time this year last weekend(I know a little late but new business is chaos) and upon idle out from the ramp the thing shot to 240 degrees so I shut it down. Inspected the hoses to find that they seemed sucked closed. Long story short 2 hours pass and some help from the wind get us close to the ramp so we load up for a disapointing first outing. Anyone that has experienced this please fill me in on what else I may need to check. Thanks for the help.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 10:24 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us