Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 10, 2005

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (trash)      Join Date: Jul 2001       05-31-2005, 8:57 AM Reply   
I was out on the water last night, and after my rider fell, I went down to forward idle, waited for my wash to pass, turned around and accelerated back. When turning and accelerating, it sounded like the transmission slipped. I throttled back right away and tried again and it was fine. I checked the fluid level and it seemed to be up to the full mark. I couldn't smell anything burnt on the fluid, and it looked clean (from the dipstick anyways....I replaced the fluid early last year)

It hasn't happened since then. Could it have been the transmission slipping? Something else I'm not thinking of?

Thanks

Trash

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:14 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us