Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through August 01, 2004

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    jmccallum            07-26-2004, 4:59 PM Reply   
I switch from what ever junk the marina was using to Mobil 1 Synthetic 15W50 (as per engine manual) last fall. This spring (late up here) I noticed that the engine oil pressure was way up. Instead of 40 to 60 psi (depending on rpms etc) I'm between 60 to 80 psi. After a two week vacation it seems to be lower but definitely higher that last year. Overall the engine seems to be running fine (occasional run-on).

I know the viscosity is higher but have never noticed changes like this in other motors when I changed the oil.

Has this happened to anyone else?

Any bad stories? Things to watch out for?

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:00 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us