Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search Forums: Posts Made By: itrynwake
Forum: Archive through June 17, 2007 05-30-2007, 8:13 AM
Replies: 5
Views: 510
Posted By itrynwake
Yeah I've started fresh, essentially re-running...

Yeah I've started fresh, essentially re-running all wiring disconnecting everything, zeroing out the amps and still nothing.. Its almost like its getting a surge of power, and when I say popping its...
Forum: Archive through June 17, 2007 05-30-2007, 4:09 AM
Replies: 5
Views: 510
Posted By itrynwake
Yeah I've tried grounding to multiple sources,...

Yeah I've tried grounding to multiple sources, started with battery ground then changed to engine ground and nothing changed. I'm using the stock XMD3
Forum: Archive through June 17, 2007 05-29-2007, 7:19 PM
Replies: 5
Views: 510
Posted By itrynwake
I've got a pair of PRO80's and 1 JL sub and 2...

I've got a pair of PRO80's and 1 JL sub and 2 PPI4125 powering everything. Here recently after getting the Pro80's hooked up and changing some things around I noticed some high pitched fuzz sound as...
Showing results 1 to 3 of 3

 

All times are GMT -7. The time now is 11:02 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us