Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.02 seconds.
Search Forums: Posts Made By: natemower
Forum: Archive through March 18, 2009 06-17-2008, 8:38 AM
Replies: 45
Views: 535
Posted By natemower
We have done that a few times. However, a couple...

We have done that a few times. However, a couple of them seem to think that 6 hours on the lake with friends and some boarding isn't worth $20. They are willing to contribute $5 for gas which...
Forum: Archive through March 18, 2009 06-17-2008, 7:30 AM
Replies: 45
Views: 535
Posted By natemower
We have a group of friends (4-5) that go out and...

We have a group of friends (4-5) that go out and ride. I am just a passenger and always offer $ for gas (usually more than i use). This is because my ex girlfriend had a lake house and a few boats...
Forum: Archive through May 25, 2007 05-22-2007, 3:48 PM
Replies: 1
Views: 351
Posted By natemower
My friend put a custom ballast system in his 86...

My friend put a custom ballast system in his 86 nautique and for some reason we can't get it right. <BR> <BR>First, he built a custom (wood) box under the back seat for a fat sac and rigged the...
Forum: Archive through May 25, 2007 05-03-2007, 1:32 PM
Replies: 15
Views: 329
Posted By natemower
the alternator? How would that cause this...

the alternator? How would that cause this problem? <BR> <BR>I can understand if the battery isn't fully charged thus the head unit couldn't draw enough power...this problem would be linked...
Forum: Archive through May 25, 2007 05-03-2007, 11:32 AM
Replies: 15
Views: 329
Posted By natemower
We will try that tonight Adam. <BR> <BR>However,...

We will try that tonight Adam. <BR> <BR>However, the guy that owns the boat said the previous set up (before the tower speakers) had Amp 1 running the sub, Amp 2 running the 6x9s and the head unit...
Forum: Archive through May 25, 2007 05-03-2007, 10:21 AM
Replies: 15
Views: 329
Posted By natemower
Yes Art, the stereo shuts off at high volume and...

Yes Art, the stereo shuts off at high volume and then comes right back on when the volume is lowered. If this is tripping a breaker in the unit, how is this fixed besides replacing it? <BR>...
Forum: Archive through May 25, 2007 05-03-2007, 9:09 AM
Replies: 15
Views: 329
Posted By natemower
Has anyone had this problem? The stereo is set...

Has anyone had this problem? The stereo is set up like this: <BR> <BR>Deck is powering 4 6X9s with 50w per channel <BR>Amp 1 is powering the two tower speakers <BR>Amp 2 is powering the sub <BR>...
Showing results 1 to 7 of 7

 

All times are GMT -7. The time now is 8:38 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us