Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 108
Search took 0.03 seconds.
Search Forums: Posts Made By: sscott0203
Forum: Archive through July 24, 2008 07-23-2008, 4:18 PM
Replies: 6
Views: 389
Posted By sscott0203
Mine are falling apart already bought new this...

Mine are falling apart already bought new this year.
Forum: Archive through August 19, 2008 07-22-2008, 5:27 PM
Replies: 13
Views: 270
Posted By sscott0203
I have 550 in the bow that stays in all the time...

I have 550 in the bow that stays in all the time on a single trailer. Hmm wonder if i ok, never had any problems so far.
Forum: Archive through July 10, 2008 07-06-2008, 8:17 AM
Replies: 3
Views: 365
Posted By sscott0203
I was also hearing the same noise, while i was...

I was also hearing the same noise, while i was pulling someone on the tube. 20-30 mph, cutting the wheel back and forth, and it was very choppy. I hope its just the prop catching air, and i am not...
Forum: Archive through July 10, 2008 07-06-2008, 7:48 AM
Replies: 3
Views: 365
Posted By sscott0203
Last couple times out i have noticed a slight...

Last couple times out i have noticed a slight vibration i can hear and also feel in the floor while wakesurfing. The boat is a 05 Mobius LSV with 230hrs, Maintainance that has been done are oil...
Forum: Archive through March 18, 2009 06-22-2008, 8:34 PM
Replies: 17
Views: 581
Posted By sscott0203
Thanks for all the replys. I didnt go out this...

Thanks for all the replys. I didnt go out this weekend so i didnt get a chance to try the grease. Yes i have watched them fill, and there are no leaks. The 750 fills my rear compartments to the max...
Forum: Archive through March 18, 2009 06-18-2008, 2:21 PM
Replies: 17
Views: 581
Posted By sscott0203
Wonder if i wrapped teflon tape around the rubber...

Wonder if i wrapped teflon tape around the rubber o ring on the bag fitting that the quick disconnect fits into, if that would help any. I really dont want to glue them. My carpet gets so wet though
Forum: Archive through March 18, 2009 06-18-2008, 1:48 PM
Replies: 17
Views: 581
Posted By sscott0203
Anyone else have this problem. I have a 05 Mobius...

Anyone else have this problem. I have a 05 Mobius Lsv. Using fly high 750 rear bags. I used lock tite on the fittings that go into the bags, used SS hose clamps for the fill and drain line that...
Forum: Archive through June 08, 2008 06-04-2008, 1:04 PM
Replies: 3
Views: 368
Posted By sscott0203
anyone?

anyone?
Forum: Archive through June 08, 2008 06-03-2008, 9:55 PM
Replies: 3
Views: 368
Posted By sscott0203
I have a 05 Mobius LSV. Running factory 3 bag...

I have a 05 Mobius LSV. Running factory 3 bag setup plus 3 more bags tied into factory setup. First let me say i don't use vent lines, The factory setup Use's 1 pump for all bags and then sprinkler...
Forum: Archive through June 08, 2008 05-22-2008, 3:25 AM
Replies: 7
Views: 210
Posted By sscott0203
anyone else have any input here? Was i clear...

anyone else have any input here? Was i clear enough on my situation
Forum: Archive through June 08, 2008 05-21-2008, 7:46 PM
Replies: 7
Views: 210
Posted By sscott0203
I am running the cabin speakers off the headunit....

I am running the cabin speakers off the headunit. <BR>The tower speakers off one amp. If i unplug the cabin speakers from the HU, and just listen to the tower speakers i have no problems. I have a...
Forum: Archive through June 08, 2008 05-21-2008, 7:28 PM
Replies: 7
Views: 210
Posted By sscott0203
The amp is powering the tower speakers, i can...

The amp is powering the tower speakers, i can turn those up all the way when the cabin speakers that are ran off the HU are not hooked up.
Forum: Archive through June 08, 2008 05-21-2008, 6:07 PM
Replies: 7
Views: 210
Posted By sscott0203
Finished an install today on my buddys.Replaced...

Finished an install today on my buddys.Replaced factory speakers, added fosgate 450.4 pushing to Pro 80's. Turned the volume up to 26 and headunit shut off. I unpluged front speakers and works fine,...
Forum: Archive through June 08, 2008 05-14-2008, 3:17 PM
Replies: 5
Views: 290
Posted By sscott0203
Wow thank you very much Tim. I will try that and...

Wow thank you very much Tim. I will try that and see how it goes from there.
Forum: Archive through June 08, 2008 05-14-2008, 1:11 PM
Replies: 5
Views: 290
Posted By sscott0203
Messed with it for an hour on the lake and...

Messed with it for an hour on the lake and couldnt get it to where i was happy with it.Set up is: <BR>Kenwood HU.. very basic trebel,bass,and fader <BR>5 Band EQ <BR>Kicker 300.4 running 6 polk db651...
Forum: Archive through June 08, 2008 05-10-2008, 9:11 AM
Replies: 6
Views: 224
Posted By sscott0203
2 Wetsound Pro 80's <BR>1 Kicker zx450.2 <BR>...

2 Wetsound Pro 80's <BR>1 Kicker zx450.2 <BR> <BR>Specs of amp are: <BR>Amplifier Class AB <BR>Number of Channels 2 <BR>RMS Power (4 ohms) 150 watts x 2 channels <BR>RMS Power (2 ohms) 225 watts x...
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 8:24 PM
Replies: 3
Views: 181
Posted By sscott0203
Anyone else notice this? I have the pro80's i got...

Anyone else notice this? I have the pro80's i got about 6 months ago. I not using their hardware to mount to my tower. I went out and got m8 x 1.00 thread pitch bolts. The same bolt that they use,...
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 7:39 PM
Replies: 18
Views: 523
Posted By sscott0203
Just got in from the lake and this is what i...

Just got in from the lake and this is what i figured out. I get no sound with boat running or not running. If i turn headunit to max and EQ to max i get music but very quite and distorted. So i...
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 10:52 AM
Replies: 18
Views: 523
Posted By sscott0203
I dont have the amp for the tower speakers yet,...

I dont have the amp for the tower speakers yet, so i cant do anything there. Hopefully i will find something out on the water today. I fi can get it to work while the boat is running ill be happy. I...
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 10:34 AM
Replies: 18
Views: 523
Posted By sscott0203
The HU comes on right away Eq and amp 2 seconds...

The HU comes on right away Eq and amp 2 seconds later. Then about 10 seconds later i will hear music. I hear no pop at all when the music comes on if i bypass the EQ. I am running 1 battery. I called...
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 10:18 AM
Replies: 18
Views: 523
Posted By sscott0203
Also i only get 11 volts from the remote wire...

Also i only get 11 volts from the remote wire when boat is not running. I get 12 everywhere else
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 10:12 AM
Replies: 18
Views: 523
Posted By sscott0203
i wouldnt say my battery is fully charged. It was...

i wouldnt say my battery is fully charged. It was when i did go out on the lake and discovered this disaster. Not sure why you thinking its a remote turn on problem. Since Eq and Amp powering up both...
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 8:24 AM
Replies: 18
Views: 523
Posted By sscott0203
UPDATE: I had 2 female ends laying around. So i...

UPDATE: I had 2 female ends laying around. So i have 22 ft rca from HU to female conectors plugged into rca's the go 22 ft more back around boat to amp. Bypassed Eq, Sound still takes 10-20 sec to...
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 8:19 AM
Replies: 18
Views: 523
Posted By sscott0203
Bypassing the Eq is not going to solve my problem...

Bypassing the Eq is not going to solve my problem though. I have to have a Eq. I will go out and try running the rca's straight from the HU to the amp and see what happens
Forum: Archive through May 08, 2008 05-01-2008, 8:15 AM
Replies: 18
Views: 523
Posted By sscott0203
UPDATE: I unhooked the amp and moved it to where...

UPDATE: I unhooked the amp and moved it to where my tower speaker amp will go, power and ground wires very short. Same problem 10-20 to come on when i turn rocker switch on. It pops and then plays,...
Showing results 1 to 25 of 108

 

All times are GMT -7. The time now is 2:48 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us